Cookie- og privatlivspolitik

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
NordhavnVin
Sundkaj 37, 2. th
2150 København Ø
Tlf +45 60166020 / +45 61272326
E-mail: nordhavnvin@gmail.com
CVR: 40802398

Denne side beskriver, hvordan der anvendes cookies på NordhavnVin.dk, og hvordan personlige oplysninger behandles.

1. Cookies Denne cookiepolitik gælder kun for NordhavnVin.dk. Ved klik på funktioner, der navigerer til andre websites, har NordhavnVin ikke ansvar for eller kontrol over hvilke cookies, der anvendes.

1.1. Hvad er en cookie?
En cookie er et digitalt “fodaftryk”, der gemmes i din browser. Cookies anvendes i dag på stort set alle websites. Alle websites i EU, der benytter cookies, er forpligtet til at informere om deres brug af cookies i et dokument som dette. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

1.2. Hvad anvendes cookies til?
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden.

1.3. Hvordan slettes cookies?
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du til enhver tid slette de cookies, der ligger på din computer. Læs her hvordan du sletter cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

1.4. Hvad bruger NordhavnVin cookies til?
Cookies gør det muligt for NordhavnVin at føre statistik over besøgendes brug af hjemmesiden. Vi bruger denne statistik til at gøre hjemmesiden endnu mere brugervenlig, til at præsentere mere relevante produkter. NordhavnVins anvendelse af cookies er alene rettet mod at sikre den absolut bedste brugeroplevelse - herunder adfærdsbaseret målretning af indhold, så vi kan vise de produkter og informationer, der er mest relevante for dig.

1.5. Hvilke cookies bruges?
Nedenfor kan du se hvilke cookies, der anvendes af NordhavnVin.dk og vores samarbejdspartnere.

Tredjeparter
Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart. Cookies, der anvendes af tredjepart, bruges udelukkende til at føre statistik, effektmåling samt til at vise produktannoncer i tredjeparters annonce-netværk.

Interne cookies
Disse bruges til at styre en række funktionaliteter på NordhavnVin.dk. Der anvendes en række af interne cookies, som sikrer, at NordhavnVin.dk kan fungere. Dette omhandler cookies, der bruges til, at holde styr på hvilke produkter man har i kurv, der husker, at brugeren har sagt ja til cookies, der holder styr på hvilket sprog shoppen skal vises i, og cookies der bruges til at binde brugeren til server-side session data.

Herudover anvendes cookies til at registrere om diverse popups tidligere er blevet lukket, så de ikke vises igen til besøgende, der har fravalgt disse. Vælger du helt at slette dine cookies kan du således risikere at få sådanne pop-ups vist igen ved et senere besøg.

Ligeledes bruger vi cookies til at gemme informationer fra din indkøbskurv. Skulle du på et senere tidspunkt forsætte et afbrudt køb, gemmes indholdet af din indkøbskurv i en cookie, således at du kan vende tilbage til den bestilling, du var igang med.

Der gemmes eller registreres ingen følsomme betalingsoplysninger i cookies eller på anden vis.

2. Personoplysninger
Formålet med NordhavnVins persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender oplysninger, som kan henføres til en bestemt person.

2.1. Generelt
Denne persondatapolitik omfatter vores behandling af persondata, som indsamles om dig som kunde hos NordhavnVin, når du bruger webshoppen under domænenavnet www.nordhavnvin.dk eller besøger en af vores social medie sider.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør brug af services eller foretager køb via websitet.

2.2. Hvilke personoplysninger indsamler NordhavnVin?
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, købshistorik, oplysninger om dine aktiviteter - herunder forespørgsler, bestillinger, interesser, fokusområder, søgninger m.v. I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb.

2.3. Hvornår indsamler NordhavnVin personoplysninger?
Indsamlingen af personoplysninger sker, når du benytter dig af hjemmesiden og/eller webshoppen under NordhavnVin.dk.

NordhavnVin kan også modtage alle former for persondata og andre oplysninger om dig fra forretningspartnere.

Endeligt modtager og registrerer NordhavnVin automatisk oplysninger i vores serverlog fra din browser, herunder bl.a. cookies.

2.4. Hvorfor indsamler NordhavnVin personoplysninger?
NordhavnVin har brug for at behandle persondata vedrørende dig for at kunne drive virksomhed.

For at håndtere en kundes ønsker og forespørgsler og for at kunne indgå aftaler med kunder, er der behov for at behandle kunders kontaktdata (navn, adresse, e-mailadresse, telefonnumre).

Med henblik på at kunne udvikle og levere koncepter og produkter samt relaterede ydelser inden for områder, der relaterer sig til vin, vil behandling af personoplysninger være aktuelt.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

NordhavnVin forpligter sig til kun at behandle persondata i det omfang, det er nødvendigt for de ovenfor angivne formål.

2.5. Hvordan beskytter NordhavnVin personoplysninger?
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

2.6. Hvor længe opbevares personoplysninger?
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår samtlige informationer slettes.

2.7. Sker der videregivelse af personoplysninger?
NordhavnVin sælger ikke dine persondata til tredjemand.

NordhavnVin vil dog – hvis nødvendigt - videregive dine persondata til andre firmaer, personer eller myndigheder.

Hvis NordhavnVin har opnået dit samtykke hertil, vil der kunne ske videregivelse af dine personoplysninger. Har du samtykket hertil, vil data om din brug af websitet, informationer om hvilke produkter, du har bestilt m.v, kunne videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt.

Hvis NordhavnVin er nødt til at dele oplysningerne for at kunne levere det produkt eller den tjeneste, som du har anmodet om, vil der kunne ske videregivelse af dine personoplysninger. Dette kan f.eks. være tilfældet, når videregivelse af navn, adresse, e-mail og telefonnummer til et fragtselskab er nødvendigt, for at levering af dine varer kan finde sted.

Hvis NordhavnVin reagerer på stævninger, retsordrer eller andre retslige skridt vil der kunne ske videregivelse af dine personoplysninger.

Hvis NordhavnVin opdager, at dine handlinger ved brug af vores produkter og/eller tjenester er i strid med vores handelsbetingelser, denne persondatapolitik eller vores information om brugen af cookies og/eller den til enhver tid gældende lovgivning, vil der kunne ske videregivelse af dine personoplysninger.

Hvis NordhavnVin er forpligtet til at videregive oplysninger i henhold til lov, vil der kunne ske videregivelse af dine personoplysninger.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

2.8. Hvilke rettigheder har du?
Du har i medfør af Databeskyttelsesforordningens kapitel 3 en række rettigheder, som vil blive beskrevet herunder:

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, kan du rette henvendelse til: NordhavnVin, Sundkaj 37, 2.th, 2150 KBH Ø, e-mail: nordhavnvin@gmail.com.

I. Din ret til indsigt
Du kan til enhver tid anmode NordhavnVin om at oplyse, hvilken specifik information vi har registreret om dig, og til hvilket formål informationen er blevet anvendt.

II. Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

III. Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

IV. Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

V. Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

VI. Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Yderligere informationer om dine rettigheder kan findes i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

2.9. Du kan klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.